Brisanje rezervacije

Kako uporabnik sam izbriše svojo rezervacijo?

Rezervacija se izbriše preprosto tako, da se z miško klikne na tisto rezervacijo, ki jo želite izbrisati (v primeru spodaj gre za oranžno rezervacijo uporabnika).

Odprlo se bo modalno okno, ki zahteva zgolj potrditev brisanja. Seveda je logično, da lahko vsak običajen uporabnik briše zgolj svoj rezervacije, ne pa tudi rezervacije drugih uporabnikov.

Po potrditvi brisanja rezervacije se bo ta izbrisala iz koledarja in termin za igranje se je tako sprostil.

Pravice brisanja rezervacij

Vsak uporabnik ima pravico zgolj do brisanja lastnih rezervacij. To pomeni, da ne more nekdo tretji izbrisati vaše rezervacije. Edini, ki pa imajo pravico brisanja in urejanja tudi rezervacij drugih oseb pa so administratorji.

Administratorji lahko izbrišejo katerokoli rezervacijo v koledarju.

Seveda to ne počnejo kar tako, temveč običajno po navodilih igralca. Morda nekdo v določenem trenutku ne more sam izbrisati rezervacije, pa pokliče na samo lokacijo in za to prosi administratorja.

Lahko pa je razlog za izbris rezervacije tudi na strani administratorja. Npr. ob slabem vremenu in razmočenih igriščih, upravljalec igrišč ugotovi, da se še ne bo dalo igrati, zato pokliče igralca in mu rezervacijo izbriše. Prav zato so nujno potrebne telefonske številke uporabnikov, ki želijo sami opravljati rezervacije.

Vsebina na strani